Horoscoop september: Kreeft

27.08.2019 10:46
winterhoroscoop Kreeft

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Kreeft (22 juni – 22 juli)

Probeer de komende weken jezelf voorop te stellen. Ja, dat is inderdaad lastig met een baan en een druk gezinsleven, maar als jij oververmoeid raakt en met griep in bed belandt, wordt het allemaal nog moeilijker. Heb je last van kwaaltjes die maar niet over gaan? Blijf er niet langer mee rondlopen en maak een afspraak met huisarts of tandarts.
 

Lees ook
‘Mijn kind liet mij inzien dat ik verloskundige wil worden' >

 

Wees duidelijk

Communicatie is in de maand september extra belangrijk. Niet alleen met je partner, maar met alle mensen waarmee je contact hebt. Wees duidelijk en vraag net zolang door tot dingen helder zijn. Ga er niet van uit dat mensen je wel begrijpen. Zo voorkom je later irritaties. Beter voor jezelf opkomen is een ander punt waarmee je soms worstelt.

Heb je plannen om iets nieuws te leren of een cursus/opleiding te volgen? In september starten veel opleidingen, dus dit is het moment om in actie te komen en er serieus werk van te maken.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.

 

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement en profiteer van leuke aanbiedingen!