Horoscoop september: Boogschutter

27.08.2019 10:53
winterhoroscoop Boogschutter

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Als je je afvraagt waarom je toch zo moe bent: je drukke gezin, baan en sociale leven eisen nu extra veel van je. Je hebt op dit moment echt meer rust (en slaap) nodig. Klinkt eenvoudig, maar het valt niet mee om daadwerkelijk een versnelling lager te gaan. Laat het niet zover komen dat je aan het eind van de maand helemaal op bent en geen energie meer hebt voor de leuke afspraken die je met vrienden hebt gepland.
 

Lees ook
Mama is ongeduldig: ‘Dat gemier ook altijd’ >

 

Geduld

Op dit moment worstelen veel Boogschutters met hun geduld. Dit leidt regelmatig tot irritaties tussen jou en anderen. Dit lijkt vooral op de werkvloer te spelen. Wees voorzichtig met kritiek en drijf je zin niet door. Soms is zwijgen écht het beste wat je kunt doen. Tegen het eind van de maand zit jij weer beter in je vel.

Met de liefde gaat het goed. De onvoorwaardelijke steun die jij en je partner elkaar geven, zorgt ervoor dat jullie relatie zich steeds verder ontwikkelt.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.

 

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement en profiteer van leuke aanbiedingen!