Horoscoop mei: Weegschaal

24.04.2019 12:08
winterhoroscoop Weegschaal

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Weegschalen staan bekend om hun tact en vriendelijkheid. Deze eigenschappen komen in mei heel goed van pas. Je staat op het punt om aan iets nieuws te beginnen. Dat kan van alles zijn: een nieuwe baan, een gezamenlijk project of een huwelijk.
 

Beslissingen nemen

Jij doorvoelt als geen anders dat je maar één keer een eerste indruk kunt maken en daar zet je hoog op in. Luister goed, let op details en vertrouw op je mensenkennis. Je partner steunt je en staat volledig achter jouw beslissingen. Klinkt mooi, maar kordaat beslissingen nemen is niet je sterkste punt en al helemaal niet als er zoveel op het spel staat. Vraag om meer bevestiging of advies als dat fijner voelt.
 

Lees ook
Papa is thuis, mama werkt >

 

Liefde

Voor de liefde wordt dit een onvergetelijke maand. De aantrekkingskracht is sterk en jullie seksuele relatie is dik in orde. Daarnaast spelen diverse intense emoties spelen de komende weken een grote rol. Iets of iemand raakt je diep.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >