Horoscoop mei: Waterman

24.04.2019 12:07
winterhoroscoop Waterman

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Waterman (21 januari – 19 februari)

Je bent niet geschikt om alleen maar moeder te zijn en voor je gezin en huishouden te zorgen. Hoe graag je dat ook doet, de laatste tijd heb je misschien te weinig kans gehad om je horizon te verbreden. Een nieuwe baan, lid worden van een club, nieuwe mensen ontmoeten; het is de komende weken allemaal mogelijk.
 

Lees ook
‘Voel je je weleens een slechte moeder? Onthoud dan dit’ >

 

Energie

Voorop staat dat jij je er goed bij moet voelen. Dát is eigenlijk het allerbelangrijkst, want als je dingen uit verplichting doet, betaal je daar een hoge prijs voor. Het kost teveel energie. Het is een flinke uitdaging, want in je gezin blijft het maar druk. Er moet zoveel gebeuren en er lijkt geen eind te komen aan de taken. Hoog tijd om orde op zaken te stellen en prioriteiten te stellen. Hulp van anderen is natuurlijk ook van harte welkom, maar daar moet je zelf om moeten vragen. In de liefde verandert niet veel. Of dat een voordeel is, weet alleen jij.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >