Horoscoop mei: Tweelingen

24.04.2019 12:10
winterhoroscoop Tweelingen

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Stop de tijd, want mei wordt voor jou een prachtige maand! Niet alleen leer je hele interessante mensen kennen; door hen krijg je ook (weer) interesse in onderwerpen die al een tijdje op je bucketlist stonden.
 

Geluk

Dit is een maand om alles te vieren: de lente, je vrijheid, de liefde, je vriendschappen, je familie, je collega’s, je gezondheid. De manier waarop jij naar dingen kijkt, bepaalt of ze leuk of vervelend zijn. Het halfvolle of half lege glas, zeg maar. Geluk heb je niet altijd in de hand en het leven geeft af en toe pittige ervaringen, maar deze maand is het gewoon bijna perfect.
 

Lees ook
Dipje? 8 manieren om jezelf snel op te vrolijken >

 

Kiezen voor jezelf

Enige struikelblok is dat je soms té nadrukkelijk aanwezig bent, weinig geduld hebt of teveel je eigen gang gaat. Aan jou de vrijheid om te kiezen voor jezelf. Zonder schuldgevoel, want eerlijk is eerlijk: dit is een perfecte maand om vaker te doen waar jij zin in hebt. Dáár word je nu het gelukkigst van.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >