Horoscoop mei: Ram

24.04.2019 12:07
winterhoroscoop Ram

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Ram (21 maart – 20 april)

Geld verdienen is in mei geen probleem, maar op je werk gaan dingen minder vlot dan je lief is. Zaken vertragen, gaan niet door of kosten veel meer tijd dan verwacht. Dit is een periode om te zaaien. Niet om te oogsten.
 

Nieuwe materie

Vanaf half mei ben je sterk gefocust op je huis/gezin/familie. Daar gebeurt op dit moment heel veel en jij wil de regie in handen houden. Ondertussen wil je over bepaalde zaken meer weten en dus ga je op zoek naar informatie. Het is allemaal zo interessant dat je steeds dieper in deze materie duikt. Het kan gaan om een hobby, voeding, sport maar ook om een vaardigheid die je onder de knie wil krijgen. En als jij ergens enthousiast over bent, houdt niets je tegen.
 

Lees ook
Portretten: zwemmoeders >

 

Extra aandacht

De liefde is mooi in mei. Tot de 15e zorgt Venus ervoor dat je superaantrekkelijk bent. Dat levert gegarandeerd aandacht op. Deze maand inderdaad liefde op het eerste gezicht brengen
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >