Horoscoop maart: Weegschaal

25.02.2019 12:09
winterhoroscoop Weegschaal

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Deze weken komt het erop aan om bewuste keuzes te maken over zaken die te maken hebben met je gezondheid en werk. Een deel van je (hardnekkige) klachten zit tussen je oren. Nee, je bent beslist geen aansteller en je verbeeldt je niets, maar als je dingen te lang met diepe tegenzin doet, heeft dat vaak effect op hoe je je voelt. Je kunt beginnen met vaker nee zeggen en als je nog geen ervaring hebt met yoga of meditatie, is dit een perfect moment om ermee te beginnen. Je voelt direct dat het effect heeft.
 

Lees ook
Opvoeden zonder stress: 6 (ontspannings)tips >

 

Uitlaatklep

De liefde is een fijne uitlaatklep. Het gaat lekker tussen jullie. Eindelijk. Het is een tijdje behoorlijk spannend geweest en de meningsverschillen (en machtsstrijd) waren niet van de lucht. Aan die onzekerheid lijkt nu een definitief einde te komen. Relaties met een stabiele basis hebben het overleefd. De aantrekkingskracht is er nog steeds en seks is het cement van jullie relatie. Nieuwe liefde? Geef het een kans!
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >