Horoscoop maart: Stier

25.02.2019 12:56
winterhoroscoop Stier

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Stier (21 april – 20 mei)

Uranus, de planeet die plotselinge en grote veranderingen aankondigt, komt deze maand in jouw sterrenbeeld en blijft hier maar liefst 7 jaar staan. Je staat aan het begin van een paar onvergetelijke jaren. Vroege Stieren voelen deze energie het eerst en krijgen hier ook als eerste mee te maken.
 

Verandering

Het woord verandering klinkt de meeste Stieren niet positief in de oren, maar als jij veranderingen nodig hebt, dan kómen die ook. Een van de voordelen is dat je vrijer wordt en je niet meer zoveel aantrekt van anderen. Juist als je buiten de lijntjes denkt, ontstaan de beste ideeën. En die ideeën kun je weer gebruiken in je werk, bij de opvoeding van je kinderen en je liefdesleven.
 

Lees ook
Bankrekening: ‘Mijn mommy make-over kostte € 8000’ >

 

Nieuws

Wat mag je de komende weken verwachten? Opwindend nieuws over je werk, bericht van iemand die je heel lang niet sprak of een knoop die je eindelijk doorhakt. En niet te vergeten: een nieuwe look. Want opvallend veel Stieren gaan hun uiterlijk de komende tijd veranderen.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >