Horoscoop maart: Steenbok

25.02.2019 11:23
winterhoroscoop Steenbok

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Steenbok (22 december – 20 januari)

De komende maand staat in het teken van (beter) communiceren, (meer) contact met broers en zussen, leuke nieuwtjes, veel sociale contacten en nieuwe ideeën waarmee je geld kunt verdienen of kunt besparen. Oké, een grote voorjaarsschoonmaak is niet meer van deze tijd, maar je overtollige spullen verkopen levert je opgeruimde kasten én extra geld op. Een win-win situatie. Ook lijken Steenbokken momenteel meer geluk in het spel te hebben, dus als je graag een gokje waagt, is dit een mooi moment om het te testen.
 

Lees ook
In je uppie op vakantie: deze moeders doen het >

 

Liefde

De liefde ziet er goed uit: je voelt je verbonden met je partner en bent meer dan tevreden met je liefdesleven. Sommige Steenbokken ervaren (weer) hoe liefde op het eerste gezicht voelt. Spannend, maar je laat je niet meeslepen. Ondertussen is het de hele maand belangrijk om je energie op peil te houden. Negeer signalen van je lichaam niet.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >