Horoscoop maart: Schorpioen

25.02.2019 12:02
winterhoroscoop Schorpioen

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Soms móet je gewoon snel een knoop doorhakken. Op dit moment kun je veel bereiken op voorwaarde dat je anderen betrekt bij je plannen. Dat geldt ook over het huishoudboekje en de vaste lasten.

 

Extra aandacht

Schorpioenen die op zoek zijn naar (ander) werk, hebben vooral vanaf eind maart goede kansen. Ondertussen heeft de liefde extra aandacht nodig. En geduld. Botsen jullie over bijzaken en zijn er veel irritaties? Een signaal om dingen uit te spreken en iets te doen met de kritiek.

 

Lees ook

‘Na die vakantie ben ik meteen gaan solliciteren' >

 

Plezier

Ondertussen vragen je kinderen om extra veel aandacht. Het is overduidelijk dat je geniet van de leuke dingen die jullie doen, maar je komt ook makkelijk in tijdnood. De boodschap is duidelijk: doe vooral dingen waar je plezier in hebt, want dáár krijg je energie en een fantastisch humeur van. De nadruk ligt op je gezin, creativiteit en groei. Voor sommige Schorpioenen betekent dit dat er gezinsuitbreiding op komst is.

 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.

 

 

 

Nog meer Kek Mama?

Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >