Horoscoop maart: Leeuw

25.02.2019 12:32
winterhoroscoop Leeuw

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Leeuw (23 juli – 23 augustus)

Een nieuwe lente, een nieuwe liefde? Voor sommige Leeuwen is dit beslist het geval. De komende weken hangt er liefde in de lucht.
 

Relaties

Ben je klaar voor een nieuwe relatie? Je hoeft niet actief op zoek te gaan, maar zorg wel dat je gevonden kunt worden. Als je de deur niet uit gaat, kan een veelbelovend aspect niet doorgaan. Voor bestaande relaties geldt natuurlijk dat aandacht en tijd fantastisch zijn voor de liefde, maar die begrippen zijn niet zo vanzelfsprekend met een druk gezinsleven. Deze weken heb je ook meer contact met vrienden en kennissen. Er is altijd wel iets te vieren.
 

Lees ook
5x de leukste uitjes voor een weekendje weg met vriendinnen >

 

Werk en geld

Op je werk is het bijzonder druk en de stress haalt niet altijd het beste in mensen omhoog, maar met humor begrijpt die collega ook wel dat hij/zij over je grenzen gaat. Tot slot: van impulsieve aankopen heb je weinig lol. Het is waarschijnlijk niet wat je ervan verwacht. Een extra reden om voorzichtig te zijn met je geld.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >