Horoscoop juni: Weegschaal

27.05.2019 10:07
winterhoroscoop Weegschaal

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Heb je concrete reisplannen of geef je jezelf de kans om iets nieuws te leren? De komende weken kan het zelfs allebei. Je gaat je horizon verbreden en dat kan natuurlijk letterlijk en/of figuurlijk zijn. Feit is dat jij kansen nu met beide handen aangrijpt en enthousiast reageert. Dat zijn belangrijke voorwaarden om kansen om te zetten in feiten.
 

Lees ook
‘Ik liet mijn kind nieuwe dingen uitproberen en deed dat zelf ook’ >

 

Opvallen

Dit is een periode om stappen te zetten en vooruit te komen. Ook op je werk. Er is meer drukte en daar loop je niet voor weg. Een fantastische instelling, maar zorg er ook voor dat je baas ziet wat je doet. Jezelf naar voren schuiven vind je misschien niet chique, maar als je meer verantwoordelijkheid wil hebben, moet je zorgen dat je opvalt. En dat kan ook op een bescheiden manier. Maar het állerbelangrijkste is dat je je hart volgt en je focust op dingen waar je gelukkig van wordt en energie van krijgt. De mogelijkheden zijn er. Nu nog kiezen.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >