Horoscoop juni: Vissen

27.05.2019 10:02
winterhoroscoop Vissen

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Vissen (20 februari – 20 maart)

Het is geen verrassing als je hoort dat de focus de komende weken nog steeds bij je gezin ligt. Dáár gaat je aandacht naar uit en is jouw aanwezigheid nodig. Nee, je kunt niet alles oplossen en sommige zaken hebben echt meer tijd nodig, maar je kunt wel zorgen voor zoveel mogelijk rust en stabiliteit in huis. Werk en privé met elkaar in evenwicht brengen is voor iedere ouder een uitdaging, maar jij maakt nu duidelijke keuzes. Dat scheelt enorm.
 

Lees ook
Deze moeder ‘mediteert’ in de supermarkt om tot rust te komen >

 

Rust uit

Ondertussen is het ook belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Rust uit, neem geen nieuwe taken op je en trek aan de bel als je hulp nodig hebt. Rond eind juni lijkt er goed nieuws te komen en vanaf dat moment komt er weer schot in bepaalde zaken. Onveranderd sterk en stabiel blijft de liefde. De onvoorwaardelijke steun die je van je partner of iemand anders krijgt, is goud waard.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >