Horoscoop juni: Maagd

27.05.2019 10:08
winterhoroscoop Maagd

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Maagd (24 augustus – 22 september)

Wow, jij laat je momenteel niet tegenhouden en je ambities krijgen voorrang. Je hebt gelijk, want er zijn inderdaad kapers op de kust en in zakelijk opzicht moet je soms snel knopen doorhakken als je succes wilt hebben.
 

Details

Als je kostbare investeringen overweegt of van koers wil veranderen is het natuurlijk heel belangrijk dat je op details let, niks aan het toeval overlaat en onderzoek doet. Met alleen goede voornemens, grote verwachtingen en een positieve instelling ben je er nog niet. Blijf dus met beide benen op de grond terwijl je mogelijkheden onderzoekt. Let op details, reken jezelf niet rijk en wees realistisch.
 

Lees ook
‘Je kunt heel goed én een harde werker én moeder zijn’ >

 

Keuzes maken

Met zoveel drukte en spannende veranderingen is het natuurlijk onvermijdelijk dat je minder tijd overhoudt voor andere zaken. Het klinkt een beetje berekenend, maar wie/wat is prioriteit? Waar wil jij je vrije tijd aan besteden? Je ervaart dat het erg lastig is om alle ballen in de lucht te houden. Tijd om keuzes te maken, Maagd.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >