Horoscoop juli: Waterman

24.06.2019 10:01
winterhoroscoop Waterman

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.


Waterman (21 januari – 19 februari)

Soms blijkt dat bepaalde gewoontes niet meer werken. Wat ooit perfect was, kost nu teveel tijd of is niet meer van toepassing op jouw situatie. Deze weken breek je met bepaalde gewoontes. En niet tot ieders vreugde, want veranderingen worden niet altijd gewaardeerd. Toch lijk je voet bij stuk te houden.
 

Lees ook
‘Ik liet mijn kind nieuwe dingen uitproberen en deed dat zelf ook' >

 

Aandacht

Iedereen voelt in meerdere of mindere mate de invloed van de eclipsen en jij bent daar geen uitzondering op. Je gezondheid en energie verdienen meer aandacht. Sommige dingen kosten meer dan ze opleveren, soms zijn er dingen op het werk die klachten veroorzaken. Dit is een prima moment om daarnaar te kijken en er actie op te ondernemen. Op zoek naar ander werk? Dat moet lukken, want jij hebt momenteel een streepje voor op andere werkzoekenden. Doe er je voordeel mee! Vanaf half juli krijg je steeds meer inzicht over een (zakelijke) kwestie. Als je nog twijfelde, weet je nu wat je te doen staat. Over de liefde zijn de sterren duidelijk: het gaat gewoon goed!
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >