Horoscoop juli: Vissen

24.06.2019 10:00
winterhoroscoop Vissen

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Vissen (20 februari – 20 maart)

Zorgen om je kinderen zijn vreselijk en als ze niet goed in hun vel zitten, raakt jou dat natuurlijk diep. De laatste tijd heb je al een en ander meegemaakt en in juli lijkt een oude kwestie weer op te spelen. Geen wonder dat je de zorgen van andere mensen er even niet bij kunt hebben. Voel je daar niet schuldig om, maar leg het uit. Dan ontstaan er geen misverstanden tussen jou en anderen. En als mensen geen begrip hebben: jammer dan. Sommige vriendschappen staan onder druk (al een tijdje) maar nu wordt duidelijk hoe het verder gaat tussen jullie.
 

Lees ook
7 manieren om nee te zeggen >

 

Nee zeggen

Maak je op dit moment niet druk om bijzaken en neem geen nieuwe taken op je. Het is altijd lastig om nee te zeggen tegen je baas of klanten, maar op dit moment heb je gewoon geen tijd. Trouwens, voor jezelf opkomen ga je de komende tijd steeds beter onder de knie krijgen. Het begint nú.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >