Horoscoop juli: Stier

24.06.2019 10:00
winterhoroscoop Stier

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Stier (21 april – 20 mei)

Deze maand wordt belangrijk voor alles wat met communicatie te maken heeft. In de breedste zin van het woord. De samenwerking/communicatie met anderen verloopt soms uiterst moeizaam en misverstanden en irritaties liggen op de loer. Wees zo duidelijk mogelijk, let op je toon en dubbelcheck belangrijke afspraken. Ook geschreven boodschappen kunnen verkeerd overkomen, dus ook hier is het handig om je woorden zorgvuldig te overwegen.
 

Lees ook
‘Vanaf nu ga ik afvallen anders aanpakken, maar eerst nog een wijntje' >

 

Snaaien

Beloof niet meer dan je kunt waarmaken en: bemoei je niet met andermans zaken. Je bent van nature niet gevoelig voor stress, maar áls je er last van hebt, ga je vaak snaaien of je te buiten aan andere ongezonde zaken. Gelukkig heb je voor het eind van de maand alles weer onder controle en wordt duidelijk hoe een ingewikkelde situatie (over werk of de liefde) écht in elkaar zit. Het is dan makkelijk(er) om een knoop door te hakken. Dat geeft rust. En aan rust heb je altijd behoefte.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >