Horoscoop juli: Schorpioen

24.06.2019 10:02
winterhoroscoop Schorpioen

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Nog steeds lijk je ergens over te piekeren, maar erover praten doe je niet. Eerst moet je dingen voor jezelf op een rijtje hebben. Je bent niet zozeer bezig met het verleden, maar vooral met de toekomst. Wat is wijsheid? Wat moet je doen? Soms is het onmogelijk om daar een pasklaar antwoord op te bedenken. In dit geval dient een oplossing zich misschien vanzelf aan omdat de situatie plotseling verandert. Go with the flow en loop niet op de zaken vooruit.
 

Lees ook
Dipje? 8 manieren om jezelf snel op te vrolijken >

 

Verandering

Veranderingen op het werk zijn mogelijk, maar voor jou zien ze er goed uit. Sommige Schorpioenen krijgen misschien een andere baan, promotie of een superleuke nieuwe functie. Maar het moet wel goed te combineren zijn met je gezinssituatie. Bovendien kun jij alleen bepalen wat voorrang heeft. Ook dat heeft tijd nodig. Rond half juli is het belangrijk om extra voorzichtig te zijn in het verkeer, goed op je woorden te letten en niet te snel te reageren op anderen.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >