Horoscoop juli: Ram

24.06.2019 10:00
winterhoroscoop Ram

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Ram (21 maart – 20 april)

Maar liefst twee eclipsen staan garant voor tumult. Voor jou lijken de eclipsen vooral uit te werken in je privéleven. Huis, gezin, familie worden geraakt door de eclips van 2 juli en de kans is groot dat er op dit gebied veranderingen komen.
 

Werk

Twee weken later is er een maansverduistering en die heeft invloed op je werk. Denk aan belangrijk nieuws over je werk, een nieuwe baan, meer verantwoordelijkheden of reizen voor je werk zijn enkele mogelijkheden. Uiteraard hebben deze veranderingen ook invloed op je thuissituatie. Werk en privé met elkaar in evenwicht brengen is een flinke uitdaging.
 

Lees ook
‘Na die vakantie ben ik meteen gaan solliciteren’ >

 

Tegengas

Je beroemde vechtlust en doorzettingsvermogen zijn sterke eigenschappen, maar deze maand schat je een aantal situaties makkelijk verkeerd in. Je kunt in dat geval rekenen op tegengas en flinke meningsverschillen. Nu je zin doordrukken levert je niks op. Vanaf de 21e breekt gelukkig een mooie periode aan en is er eindelijk tijd om meer te ontspannen en plezier te maken. Je vindt een fijne uitlaatklep in een (nieuwe) hobby.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >