Horoscoop juli: Leeuw

24.06.2019 10:03
winterhoroscoop Leeuw

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Leeuw (23 juli – 23 augustus)

Je zelfvertrouwen is momenteel niet in z’n beste vorm en je twijfelt vaak aan jezelf. Prima dat je kritisch en eerlijk naar jezelf kijkt, maar misschien zijn er mensen die continu over jouw grenzen heen denderen. Als dat het geval is: stel dan heel duidelijk je grenzen. Je bent niet verplicht om altijd klaar te staan voor anderen en overal ja op te zeggen.
 

Lees ook
‘Mama wil even rust’: zo zorgen deze moeders voor me-time >

 

Rust en tijd

De komende weken heb je vooral extra behoefte aan rust en tijd voor jezelf. Geen vanzelfsprekendheid met een druk gezinsleven, maar het moet lukken. Je intuïtie is sterk, maar soms is het erg lastig om daarnaar te handelen. Toch ga je dat de komende tijd steeds vaker doen en het wordt ook steeds makkelijker. Voor het eind van de maand wordt duidelijk hoe een ingewikkelde situatie in elkaar zit en wat je eraan kunt doen.
 

Om naar uit te kijken

Verheug je op de laatste week van juli; dan breekt er een fantastische periode aan voor de liefde, plezier en ontspanning. Single? Een nieuwe liefde is mogelijk.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >