Horoscoop juli: Boogschutter

24.06.2019 10:02
winterhoroscoop Boogschutter

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.


Boogschutter (22 november – 21 december)

Als jij goed in je vel zit, ben je een superpositieve energiebom. Dat komt goed van pas, want sommige mensen in je directe omgeving kunnen wel wat steun en peptalk gebruiken. Je bent een schat dat je je zo inzet, Boogschutter. Maar eerlijk is eerlijk: de zorgen van anderen kunnen ook behoorlijk zwaar op je drukken. Dat is helemaal niet erg, maar om stoom af te blazen en wat meer afstand te nemen, is het goed om daarnaast ook leuke dingen te doen. Met je kinderen natuurlijk, want die staan op de eerste plaats.
 

Lees ook
59% van de moeders wil meer tijd met haar kinderen doorbrengen >

 

Aantal zaken afblazen

Als er problemen zijn met de financiën, komen die deze maand waarschijnlijk aan het licht. In dat geval moet je misschien een aantal zaken afblazen, maar ook daar til je niet te zwaar aan. Je realiseert je dat het belangrijkste hebt: liefde en je fijne gezin. Als er op dit moment iemand in staat is om haar zegeningen te tellen, ben jij het.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >