Horoscoop januari: Kreeft

03.01.2019 11:35
winterhoroscoop Kreeft

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Kreeft (22 juni t/m 21 juli)

Het jaar begint met een aantal grote uitdagingen. De zonsverduistering van 6 januari onthult waar de zere plek ligt in je liefdesrelatie en/of in de samenwerking met collega’s. Iedereen reageert nu overgevoelig en jij bent daarin geen uitzondering. Neem niet alles persoonlijk op en geef anderen wat meer ruimte.

Geldzaken

Op 21 januari is er een maansverduistering die financiële veranderingen aankondigt. Een goed moment om geldzaken op een rijtje te zetten en niets aan het toeval over te laten.
 

Lees ook
‘Mama wil even rust’: zo zorgen deze moeders voor me-time >

 

Prioriteiten

Tussen de bedrijven door heb je het ook nog eens razend druk met je werk. Een ingewikkelde klus of die snel naderende deadline vergen enorm veel van je. Geen wonder dat je nu extra behoefte hebt aan voldoende slaap en tijd om te ontspannen. Met een altijd druk gezinsleven is dat geen vanzelfsprekendheid, maar je kunt ook van jezelf een prioriteit maken.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >