Horoscoop februari: Tweelingen

25.01.2019 13:14
winterhoroscoop Tweelingen

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Letterlijk of figuurlijk zet je deze maand iets opvallends neer en daar kan niemand omheen. Jij ook niet, want al je aandacht gaat hier nu naar uit. Of je nu begint met een nieuwe baan, een baby krijgt of een andere opvallende prestatie levert: hier gaat het nu om.
 

Lees ook
6x romantische films voor jou en je partner >

 

Planning

Stress kun je niet helemaal voorkomen, maar met een duidelijke planning vermijd je een aantal problemen. Er worden hoge eisen aan je gesteld op de werkvloer, maar dit is je kans om je te bewijzen en/of te ontdekken of je geschikt bent voor deze positie.
 

Bijzondere vermelding

De hulp van je partner/een vriend(in) of familielid verdient een bijzondere vermelding. Je bent omringd door superfijne mensen die je veel werk uit handen nemen. Mocht je de komende weken kans zien om er eventjes tussenuit te gaan met je partner: maak er tijd voor vrij. Het is al weer een tijdje geleden dat jullie uitgebreid tijd hadden voor elkaar.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >