romantische-films-jou-partner

Geen zin om de hort op te gaan met valentijn? Hoeft niet. Knal een lekkere fles wijn open, zet een romantische film op en plof samen met je partner op de bank. 

Weer eens iets anders dan een stedentrip naar Parijs.
 

Article continues after the ad

1. About Time (2013)De mannelijke leden van de familie Lake hebben het wonderbaarlijke vermogen om terug in de tijd te reizen. De 21-jarige Tim (Domhnall Gleeson) gebruikt zijn gave om zijn grote liefde Mary (Rachel McAdams) voor zich te winnen. Maar de combi tijdreizen en daten? Da's nog niet zo simpel.
 

2. A Perfect Getaway (2009)Thriller over twee stellen die op hun vakantie in Hawaï ontdekken dat een groep psychopaten toeristen stalkt en vermoordt. Totaal geen romantisch verhaal dus, maar wel zó spannend dat je lekker tegen je vent aan kunt kruipen.
 

3. The Danish Girl (2015)The Danish Girl speelt zich af in de jaren 20 en is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Kunstenaars Einar Wegener (Eddie Redmayne) is getrouwd met en Gerda (Alicia Vikander). Als Einar besluit om voortaan door het leven te gaan als vrouw, Lili Elbe, heeft dat gevolgen voor zijn huwelijk en zijn werk.
 

4. Brasserie Valentijn (2016)Brasserie Valentijn wordt gerund door -jawel- Valentijn (Georgina Verbaan) en chef kok Angelo (Roeland Fernhout). 14 februari is één van de drukste avonden van het jaar en er mag niets fout gaan. Tot Frank (Egbert Jan Weeber), een oude vlam van Valentijn, onverwachts op de stoep staat.
 

 

 

 

5. Crazy Stupid Love (2011)Cal Weaver (Steve Carell) is een degelijke veertiger die denkt dat zijn huwelijk perfect is, totdat zijn vrouw Emily (Julianne Moore) een scheiding aanvraagt. Cal is weer vrijgezel en voelt zich verloren. Maar dan ontmoet hij Jacob Palmer (Ryan Gosling), een ware ladykiller die hem helpt de liefde en zijn mannelijkheid terug te vinden.
 

6. Safe Haven (2013)De jonge, mooie en mysterieuze Katie (Julianne Hough) probeert een nieuw leven op te bouwen in een klein Amerikaans stadje met een hechte gemeenschap. Door haar verleden is het voor Katie een hele stap om mensen te vertrouwen. Maar als ze de aantrekkelijke Alex (Josh Duhamel) ontmoet, een weduwnaar met twee jonge kinderen, verandert alles.