Horoscoop februari: Stier

25.01.2019 13:15
winterhoroscoop Stier

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Stier (21 april – 20 mei)

De nadruk ligt nu op financiën en werk. In januari kwam er al extra geld of een onverwacht cadeau naar je toe, en dat lijkt nu nog een keer te gebeuren.
 

Lees ook
Deze moeders werken fulltime: ‘Mijn kinderen hebben het prima naar hun zin op de crèche’ >

 

Netwerk

Je kunt het lot een handje helpen door bijvoorbeeld te vragen om opslag (als je dat nog niet hebt gedaan), of om te solliciteren op een beter betaalde functie of een andere baan. Schakel in het laatste geval je netwerk in, want soms is het belangrijker wie je kent dan wat je kunt. Als je toe bent aan een nieuwe uitdaging, is dit het moment om daarmee te beginnen.
 

Luister naar adviezen

Vanaf half februari bruis je van de energie en verzet je bergen werk. Onvermoeibaar ga je door, maar je loopt jezelf ook snel voorbij. Luister naar de adviezen van anderen: ze zijn echt goedbedoeld, Stier. Je geduld wordt deze weken op de proef gesteld, maar eerlijk gezegd reageer je momenteel vaak te scherp. Dat zwijgen goud is, wordt weer eens glashelder.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >