Horoscoop februari: Maagd

25.01.2019 13:13
winterhoroscoop Maagd

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Maagd (24 augustus – 22 september)

En wéér is dit een maand waarin de liefde een hoofdrol speelt. Natuurlijk heb je eerder mooie ervaringen gehad, maar wat je op dit moment voelt, vergeet je nooit meer. Ja, die nieuwe verliefdheid geeft je inderdaad vleugels, maar toch adviseren de sterren om met beide benen op de grond te blijven staan (maar of je dat wil horen, is een ander verhaal).
 

Lees ook
Verliefd na je scheiding in 21 overdenkingen >
 

Voor jezelf opkomen

Op zakelijk gebied ziet het er veelbelovend uit, maar als je een contract ondertekent, lees de kleine lettertjes dan heel goed en onderhandel over details die geld of zekerheid opleveren. Je bent op dit moment geneigd om te weinig voor jezelf op te komen en dat is in zakelijk opzicht niet slim.
 

Beloof niet meer dan je kunt

De komende tijd doen veel mensen een beroep op je. Uit gewoonte kun je overal ja op zeggen, maar pas op dat je niet meer belooft dan je kunt waarmaken. Op je woord terugkomen wordt je zwaar aangerekend, maar misschien moeten sommige mensen eerst maar eens bewijzen dat ze net zo’n goede vriend zijn als jij bent.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >