Horoscoop februari: Kreeft

25.01.2019 13:14
winterhoroscoop Kreeft

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Kreeft (22 juni – 22 juli)

Over stress, deadlines, werkdruk en spanningen kun je meepraten. Gelukkig wordt alles een stuk relaxter vanaf half februari, maar tot die tijd is het handig om geen nieuwe verplichtingen op je te nemen. Focus je op de dingen die voorrang hebben: je gezondheid, gezin, je partner.
 

Lees ook
67% van de moeders wil meer tijd met haar partner doorbrengen >

 

Liefde

Volgens de sterren is het een goed idee om meer aandacht te besteden aan de liefde. Jij en je partner hebben het zo druk met werk, gezin, sporten en andere verplichtingen dat jullie iets teveel op de automatische piloot varen. Teveel sleur is voor geen enkele relatie goed. Zijn er dingen die je graag anders wil? Je partner kan jouw gedachten niet lezen, dus zul je moeten zeggen wat je nodig hebt.
 

Contact

Dit advies kan ook gelden voor een belangrijke vriendschap. Jullie hoeven elkaar echt niet wekelijks te zien, maar iets meer contact is wel fijn. Dit is geen goed moment om je zin door te drukken. Hoe meer je je in anderen kunt verplaatsten, hoe beter de sfeer wordt. Stap over je trots heen en neem het initiatief.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >