Horoscoop augustus: Weegschaal

22.07.2019 12:58
winterhoroscoop Weegschaal

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Tijd om een versnelling lager te gaan. Je snakt naar wat meer rust, tijd voor je gezin, familie en privé-leven. Het is inderdaad altijd druk, maar nu krijg je gelukkig de ruimte om een beetje minder hard te werken. Het worden alsnog drukke weken, maar vooral in je vriendenkring speelt van alles. Bruiloften, kroonjaren, geboortes, jubilea; bijna alles wordt uitbundig gevierd en jij bent erbij! Daar knap je van op, want jij bent dol op gezelschap en tijd doorbrengen met anderen. Ook mag je uitkijken naar goed nieuws over je financiën/je baan. Die stress verdwijnt daarna onmiddellijk.
 

Lees ook
Heb je een slechte dag? Relax, deze (grappige) moeders ook >

 

Praten

Net als altijd houdt de liefde je sterk bezig. Soms zitten jullie samen op een wolk met een gouden randje, soms niet eens op dezelfde planeet. Praten is altijd goed, maar dat betekent niet dat alles ook uitgepraat wordt. Het advies van de sterren is om ook in dit opzicht een beetje relaxed te zijn.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement.