Horoscoop augustus: Leeuw

22.07.2019 13:16
winterhoroscoop Leeuw

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Leeuw (23 juli – 23 augustus)

Je hebt groot gelijk als je het nog even rustig aan wil doen en wil genieten van de zomer. Goed idee, want geldzaken en meevallers komen vanzelf jou kant op. Een baan, nieuwe klanten/opdrachtgevers of meer collega’s maken het werk makkelijker. Als je dingen wil veranderen, bespreek ze dan nu of voer ze door als je eindverantwoordelijk bent.
 

Lees ook
‘Ik heb nooit gedroomd van een vaste baan en sprokkel mijn geld bij elkaar’ >

 

Moeiteloos

Toch is het vooral de bedoeling om te genieten. Het draait nu om jou, Leeuw. Ook al voel je dat misschien niet, maar op dit moment krijg je veel dingen moeiteloos voor elkaar. Spreek af met vrienden, ga op vakantie, slaap uit, dans, eet, drink. Maak mooie herinneringen. En probeer wat meer geduld te hebben met anderen. Je partner bijvoorbeeld. Misschien zit je lief niet goed in z’n vel, heeft hij veel aan z’n hoofd of gewoon behoefte aan een beetje rust. Dat is niet zo gek, want werk, gezin en allerlei verplichtingen zijn soms net even teveel.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement.