Horoscoop april: Tweelingen

25.03.2019 10:25
winterhoroscoop Tweelingen

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Je zelfvertrouwen groeit met de dag en dat is volkomen terecht: je werkt hard, je bent een voorbeeld en je neemt het initiatief. Ook durf je tegen de stroom in te zwemmen en kritische vragen te stellen. Dat levert respect op, want veel mensen durven niet zo direct te zijn. Natuurlijk is het belangrijk om tactvol en geduldig(er) te zijn, want je snijdt jezelf in de vingers als je als je te bot bent.

 

Liefde

Ook in de liefde eis je aandacht op. En die krijg je ook! Het is fijn als je initiatieven beloond worden en opleveren wat je in gedachten hebt. Laat je niet uit het veld slaan als jullie niet op dezelfde lijn zitten. Misschien heeft je partner andere of zelfs betere ideeën.

 

Lees ook

67% van de moeders wil meer tijd met haar partner doorbrengen >

 

Energie

Je hebt momenteel opvallend veel energie: je sport, klust, traint met geweldige resultaten. Als je ongeduld onder controle krijgt, moet het lukken om een paar wensen in vervulling te laten gaan.

 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.

 

 

 

Nog meer Kek Mama?

Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >