Horoscoop april: Ram

25.03.2019 10:44
winterhoroscoop Ram

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Ram (21 maart – 20 april)

Zoals altijd is de periode rond je verjaardag een uitstekend moment om de balans op te maken. Je begint aan een nieuw jaar en daar horen nieuwe plannen en goede voornemens bij. Net als het loslaten van dingen die niet meer bij je passen.
 

Nieuw

Op dit moment gaat bijna alles naar wens: je zit goed in je vel, je uitstraling is superaantrekkelijk en er hangt liefde in de lucht! Niet alleen tussen jou en je partner, maar ook liefde voor iets nieuws. Dat kan van alles zijn: van een nieuwe liefde, tot een ander huis, een nieuwe baan/hobby tot een baby. Het hangt er maar net van af in welke fase je zit. Maar dat er iets nieuws in je leven komt, is overduidelijk.
 

Lees ook
Even rust: 8x de lekkerste sauna’s >

 

Balans

Op je werk is het druk (what’s new?) maar je hebt goede ideeën die tijd- of kostenbesparend werken. Je ambities krijgen de ruimte, maar als je stappen overslaat of ongeduldig bent, kan stress vat op je krijgen. De uitdaging is om werk en gezin beter in balans te brengen.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >