man stuurt sexy selfies tijdens schoonmaken
Beeld: Getty Images

Hoe houd je je huwelijk leuk na zeven jaar? Deze Amerikaanse vader bedacht iets geniaals: in plaats van sexy te poseren, maakte hij een heel andere fotoreeks om naar zijn vrouw te sturen. Kijk en lach mee.

Corey Peters is zeven jaar samen met zijn vrouw en heeft een tip voor alle mannen die merken dat de sleur in hun relatie komt. 'Stuur haar wat sexy foto's en ik beloof je dat ze meteen in je armen vliegt zodra ze thuiskomt', zegt hij.

En Corey kan het weten: op zijn Facebook plaatste hij een reeks selfies die hij onlangs maakte en naar z'n vrouw stuurde. Daarop zien we hem echter niet in een sexy outfit, maar showt hij grappig genoeg hoe hij flink heeft opgeruimd in huis:

 

Article continues after the ad

 

 

 

Lees ook:
'Wel of geen taakverdeling, als vrouw doe je gewoon meer in huis' >

 

Ook de kamer van hun dochter heeft Corey onder handen genomen:
 

 
 

 

Op iedere foto steekt Corey z'n duim op of blaast hij een handkus naar z'n vrouw: kijk eens hoe mooi ik de woonkamer, kinderkamers, slaapkamer en keuken heb schoongemaakt. Ook de berg was werd niet vergeten:
 

 

 

Viral

Naar de reactie van zijn vrouw is het gissen, maar dat veel mensen het een geweldige grap vonden, blijkt wel uit het aantal likes. Toen Corey zijn foto's op Facebook plaatste, ging zijn post namelijk direct viral. Meer dan 400.000 keer werd zijn bericht gedeeld. 
 

Bron: Bored Panda

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >