Heb jij al Disney+? Dit is het leukste aanbod voor kleuters

10.12.2019 14:06
disney-aanbod-voor-kleuters

Als volwassenen ben je uren zoet met het ongelofelijke aanbod op Disney+, maar ook voor kleuters is er meer dan genoeg leuks te zien. Bekijk dit lijstje maar.

Lion King

De klassieker der klassiekers en zeker een van onze favorieten. Prachtige muziek, een emotioneel verhaal: de ingrediënten voor een topfilm. 

 

Cars

Welk kind loopt hier niet mee weg? Het verhaal gaat over de stoere race-auto Lightning McQueen die er na een ontmoeting met onder anderen Sally, Mater en Doc Hudson achterkomt dat het leven uit veel meer bestaat dan versnellingen, hard op trekken, prijzen winnen en roem. 

 

Lees ook
Hulphonden hebben dag van hun leven in Disneyland (en jij ook na het zien van deze foto’s) >

 

Toy Story

Dit is de eerste volledige speelfilm van Pixar en daarom een must in dit lijstje. En hoewel de film die anno 2019 voor jou misschien ietwat gedateerd aanvoelt, merkt je kind daar echt niets van. Tip: ga zodra je kind op bed ligt voor de Engelse versie, want de voice-overs van Tom Hanks en Tim Allen zijn hilarisch.

 

Ratatouille

Een grappig verhaal waarin ratje Remy ervan droomt om ooit een grote Franse chefkok te worden. Zijn familie is het hier duidelijk niet mee eens, maar toch is hij vastbesloten om zijn droom te verwezenlijken. Helemaal als hij ‘per ongeluk’ bij het beroemde restaurant van zijn culinaire voorbeeld in Parijs terechtkomt. 

 

Mickey and the Roadster Racers

Wie Disney zegt, zegt Mickey Mouse. In deze film racet hij met z’n vrienden Minnie, Pluto, Goofy, Daisy en Donald in getransformeerde voertuigen de hele wereld over. 

 

Meer Kek Mama? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg elke week de beste artikelen in je mailbox >