O wee als Bas zijn jack aan het haakje van zijn zusje hangt. Dan ontploft Simone. Chantal heeft een tak als kapstok en Sandra heeft als motto: hoe groter de berg jassen en schoenen, hoe gezelliger het binnen is.

 

Foto 1

Chantal Bakker (40), getrouwd met Danny (44), moeder van Marie Louise (10).
“Mijn man kan er wel om lachen als ik weer eens thuiskom met een tak uit het bos. Hij vindt het alleen minder grappig als hij hem voor de zoveelste keer tegen zijn harsens krijgt omdat er net een jasje te veel op hangt. Moet-ie de tak maar vastzetten hoor. Maar dat vertikt hij, omdat ik overal snel op uitgekeken ben. Over een paar maanden kan er zomaar ineens een leuke kapstok staan. Of gooi ik alle jassen in de kast. Die donkere winterjassen staan toch minder leuk aan zo’n tak dan kleurige zomerjacks. Ze wegen ook minder, dus de tak blijft beter staan.”

Foto 2

Simone van der Wal (33), woont samen met Pieter (33), moeder van Bas (8) en Sofie (6).
“Soms maak ik iedereen gek met mijn dwangmatige gedrag. Ik kan er namelijk echt niet tegen als Bas zijn jas op het haakje van Sofie hangt of omgekeerd. En ik kan giftig worden als ze hun schoenen voor de bak neerleggen in plaats van erin. Hoe moeilijk is het? Je kunt kinderen echt niet vroeg genoeg leren opruimen. Pieter vindt dat ik overdrijf en ze wat relaxter moet behandelen. ‘Hoe erg is het als een jas op het verkeerde haakje hangt?’ vraagt hij dan. Niet natuurlijk. Maar toch ontplof ik als ik het ze verkeerd zie doen. Daarbij kost het allemaal geld en moeten ze zuinig zijn op hun spullen.”

Foto 3

Sandra van Kooij (40), getrouwd met Gerard (53), moeder van Mats (12), Joy (10) en Fabiënne (8).
“Hoe groter de berg jassen en schoenen, hoe gezelliger het binnen is. Veel jassen betekent veel volk en daar houd ik van. Ik vind het wel fijn dat de kapstok in de bijkeuken is. Zo pontificaal in de gang hoeft van mij nou ook weer niet, want negen van de tien keer smijt iedereen z’n spullen bij binnenkomst neer en moet je over een grote hoop stappen om verder te kunnen. Zolang het uit het oog is, maakt dat me niet zo uit. Als de kinderen bij binnenkomst hun schooltassen uitruimen en de gebruikte bakjes en bekers zelf in de vaatwasser zetten, ben ik al blij.”

 

BN'er-moeders op Instagram

Van dokter diagnoses tot de kinderboerderij en genieten van de zon: deze bekende moeders waren er op Instagram maar druk mee. Wij hebben de leukste Instagramposts van BN'er-moeders van afgelopen week voor je op een rij gezet.

Grote liefdes

 

Liefdes

Een bericht gedeeld door Airen Mylene (@airenmylene) op


Niet schudden schat

 

Haha #foodsharing 👻 Ik zei nog zo: niet schudden!!🤣

Een bericht gedeeld door Sophie de Buisonjé (@sophiedbuisonje) op


Kusjes

 

Ik vreet hem op! Vanmorgen lekker naar de kinderboerderij gegaan. 💛

Een bericht gedeeld door Bobbi Eden (@bobbieden) op


Genieten

 

Zon ❤️ ☀️

Een bericht gedeeld door Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) op


Wat is de diagnose dokter?

 

Dokter wat is de diagnose? - Babyvet meneer, lot’s of babyvet!

Een bericht gedeeld door Maandg & Dondg 16:00 new video (@nienkeplas) opLees ook
Dit plaatsten BN'er-moeders deze week op Instagram >


 

Even tijd voor jezelf

 

Me time🙏🏼❤️

Een bericht gedeeld door Doutzen Kroes (@doutzen) op


Vrienden voor het leven

 

Heerlijk dagje buiten ☀️

Een bericht gedeeld door MoniQue Noël (@moniquenoell) op


Even afkoelen

 

De tuin Lente klaar maken💪🏻

Een bericht gedeeld door Marly Van der Velden (@marlyvd) op


#Throwback

 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

video-actrice-jennifer-garner-haalt-tas-leeg

Dacht je dat jouw tas een puinhoop was? Dan moet je die van Jennifer Garner een zien. De actrice en moeder deelt de inhoud op Instagram en er komt van alles en nog wat voorbij.

Van pennen in alle kleuren en stickers tot zelfs een steen(?): ze heeft geen idee waar die troep vandaan komt. Of jawel - van haar kinderen natuurlijk. Logisch.

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >