In samenwerking met Kek Mama

Tijd voor de jaarlijkse kerstkiek? Hiermee staat jouw gezin wél in één keer goed op de foto

28.11.2022 11:57

Jij hebt je ogen dicht, je peuter stevent af op een driftbui en het hoofd van je partner staat na de zoveelste mislukte kerstfoto op standje onweer; niets is lastiger dan het hele gezin samen goed op de foto krijgen. Gelukkig is daar een oplossing voor, want met de PowerShot PX van Canon heeft überhaupt niemand door dat er een foto gemaakt wordt.

Perfect om te gebruiken tijdens de feestdagen. En zeg nu zelf, spontane kiekjes zijn toch ook veel leuker dan die geposeerde exemplaren?

Op de juiste momenten

De Powershot PX van Canon is een soort fly on the wall en werkt als volgt: na installatie plaats je het apparaat op een centrale plek in de ruimte waar je opnames wil maken. Het zoekt naar gezichten en maakt automatisch mooie, scherpe foto’s en video’s op de juiste momenten, bijna zonder dat je het doorhebt. Zo heb jij in één klap een hele rits aan gezellige kerstfoto’s en beelden waar iedereen op staat en hoef je je geen seconde druk te maken over een kind dat niet stilzit. Scheelt je ook zeeën van tijd, want jij kan mooi verder met het optuigen van de boom, het vullen van de kalkoen of het verorberen van het vijfgangendiner.

Gemakkelijk te bedienen

Ben jij een leek als het om installeren gaat? Geen zorgen: het apparaat is in een handomdraai klaar voor gebruik en heel gemakkelijk te bedienen met je telefoon. Ook werkt-ie op spraakfunctie én worden er in de gratis app alvast de beste shots voor je geselecteerd. Simpeler krijg je het niet. Praktischer wel, want dankzij de Wireless Webcam Utility kun je ‘m na afloop ook nog als webcam gebruiken. Win-win.

De Canon PowerShot PX is verkrijgbaar bij o.a. Bol.com en Mediamarkt.