In Kek Mama 10 een bijzondere portrettenserie over konijnenbezitters. Elk jaar komen zij bij elkaar op een congres van de American Rabbit Breeders Association (ARBA).

En wat blijkt? Er zijn nogal wat overeenkomsten tussen baas en konijn. Fotografe Katya Rezvaya uit St. Petersburg zette de konijnen – met hun baasjes- op de foto.

1. Susan Hathaway (58) is 34 jaar getrouwd met Daniel (54). “Onze twee Vlaamse reuzen wegen elk 7,5 kilo. Thuis hebben we er nog 24. We hebben ze vernoemd naar beroemde schepen.”

2. Calvin Dow (13) komt uit een familie van konijnenfokkers. Hij heeft al zestig Rode Nieuwzeelanders en geeft ze geen naam. “Dat vinden we niet nodig.”

3. Marcus Rhoden (34) met zijn grote trots, de Engelse Angora Felicia (9,5 maanden). Hij fokt al zeventien jaar konijnen en heeft er in totaal tien.

 

4. Virginia Anderson (10) met Black Otter Rex Romeo (6 maanden), die ze zojuist heeft gekocht. “Mijn lievelingskonijn Minerva is thuis gebleven. Als ik me ziek of verdrietig voel, hoef ik maar even met haar te knuffelen en voel ik me alweer beter.” 

Bron: www.lensculture.com

BN'er-moeders op Instagram

Van groupies, een onesie tot Valentijnsdag met voetbal: deze bekende moeders waren er op Instagram maar druk mee. Wij hebben de leukste Instagramposts van BN'er-moeders van afgelopen week voor je op een rij gezet.

Goeiemorgen...


 

Lief


 

Prachtige foto


 

Samen de wereld ontdekken


 

Jubileum


 

Op standje lam dan maar...


 

Maandag onesiedag


 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

oude-versleten-bank-koesteren

Lauren Eberspacher belooft haar partner dat ze ooit die mooie witte bank uit de woonmagazines zullen kopen. Maar zolang er nog kinderen door het huis springen, kunnen ze hier alleen van dromen.

Op Facebook schrijft ze een ode aan de witte bank (én aan haar oude, versleten exemplaar).

 

Sapvlekken

'Lieve man', zo begint Lauren haar bericht. 'Je weet wel, die witte bank uit dat woonmagazine, ooit gaan we hiervoor sparen en kopen we er een. En hij zal schoon zijn. Niet vies van de sapvlekken, appelschillen en melk. Oh, en wanneer er mensen op bezoek komen, hoeven we niet al het speelgoed eraf te gooien: geen barbiearmpjes die in onze rug porren. We gaan gewoon met z'n allen zitten en genieten van het comfort van onze witte bank.'

 

Lees ook
Moet je zien: man stuurt z'n vrouw 'uitdagende' foto's terwijl hij schoonmaakt >

 

'Prachtige stof'

De moeder vervolgt: 'Op een dag voelen we aan de prachtige stof waar we jarenlang van hebben gedroomd en voor hebben gespaard. En dan zullen we de vlekken missen, want geen vlekken betekent dat onze kinderen niet zo klein meer zijn. De armleuningen zijn stevig en de kussens lekker donzig. Ik weet zeker dat het zo comfortabel zal zijn als we dachten, maar toch zullen we terugdenken aan de momenten dat onze kinderen van onze bank afsprongen, deden alsof ze superhelden waren of 'op avontuur' gingen. Ik denk dat we op die dag onze versleten bank missen.'

 

'De mooiste jaren van ons leven'

Daarom wil Laura haar oude bank koesteren, nu het nog kan. 'Laten we de vlekken blijven schrobben en de dekens blijven gebruiken. Laten we blijven knuffelen met onze kinderen en kijken hoe ze op avontuur gaan in onze woonkamer. Omdat de jaren die we met deze versleten bank hebben, ongetwijfeld de meest kostbare, vermoeiende en mooiste jaren van ons leven zullen zijn.'

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >