Dit zijn de nieuwste films op Videoland voor volwassenen

27.11.2019 22:17
nieuwe-films-videoland-volwassenen

Hartstikke leuk hoor, Bob de Bouwer en Juffrouw Roos, maar als de kinderen op bed liggen is het jouw beurt. Daarom: een lijstje fijne films die Videoland onlangs online heeft gezet.

Van oude parels tot Nederlandse toppers, met dank aan nieuwdezeweek.nl

 

Now You See Mee

Vier goochelaars doen tijdens hun show in Las Vegas net alsof er een bank wordt overvallen. Een Fransman in de zaal is ‘de gelukkige’ om de bank uit te kiezen en via een zuiger wordt het gestolen geld de zaal ingeblazen. Maar wat op het eerste gezicht een fraaie truc zou moeten zijn, blijkt toch angstvallig echt.

 

De Verbouwing

Gelukkig getrouwd, zakelijk succesvol en een slim kind: Tessa van Asselt lijkt het allemaal voor elkaar te hebben. Maar aan dat zorgeloze leven komt een eind als de verbouwing van haar huis volledig uit de hand dreigt te lopen en zij afstevent op een huwelijkscrisis. Als daarbij ook grote financiële problemen ontstaan, begint Tessa de greep op haar leven te verliezen.

 

Lees ook
5x nieuwe series op Videoland voor volwassenen >

 

The Hunger Games

In de ruïnes van wat ooit Noord-Amerika was, heerst het Capitool genadeloos over de twaalf overgebleven districten. Elk jaar moeten de districten één jongen en één meisje, tussen twaalf en achttien jaar oud uitkiezen om deel te nemen aan de Hongerspelen. Slechts één van de 24 deelnemers overleeft het, dus wanneer Katniss Everdeens zusje wordt uitgekozen, neemt zij vrijwillig haar plaats in.

 

Shame

Brandon, een dertiger uit New York, is verslaafd aan seks, vluchtige contacten, pornografie en schuwt alles wat ook maar met emotie te maken heeft. Maar als zijn zusje, zijn tegenpool, bij hem komt wonen, loopt zijn leven uit de hand.

 

De hel van ’63

Speelfilm over de barre omstandigheden waaronder in 1963 de Elfstedentocht werd verreden: onder druk van o.a. de media besloot het bestuur van het Friese Elfstedencomité dat de tocht toch door moest gaan.

 

De beste berichten van Kek Mama in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.