Deze moeder is trots op haar lijf na de zwangerschap en laat dat zien in déze video

14.10.2020 12:12
deze moeder trots op lijf na zwangerschap Beeld: Shutterstock

Eerder plaatste het Amerikaanse model Ashley Graham al een prachtige bikinishoot op haar social media waarin ze haar striae laat zien. Daarop volgt nu ook een video, maar die levert gemengde reacties op bij haar volgers.

Begin dit jaar beviel Ashley van haar eerste kind, zoontje Isaac. Waar ze tijdens haar zwangerschap op social media al veelvuldig pronkte met haar buik, is ze daar na haar bevalling niet mee gestopt. Ze post regelmatig foto’s die laten zien hoe het échte moederschap eruit ziet.

Striae

Laatst plaatste ze een korte video op haar Instagram waarin ze haar striae omarmt. Daarin zie je dat ze haar vingers op haar onderbuik legt en er een hartje van maakt. Hoewel ze er geen tekst bij heeft geschreven, zeggen de zes gekleurde hartjes genoeg:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??❤️???

Een bericht gedeeld door A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) op

 

Lees ook:
Met deze ruwe naaktfoto inspireert de zwangere Ashley Graham duizenden moeders >

 

Gemengde reacties

Veel mensen waarderen haar eerlijkheid. ‘Ik vind dit zo geweldig, dat ik er emotioneel van word’, schrijft iemand. ‘Echte vrouwen hebben rondingen, striae, littekens van een keizersnede, enzovoorts. Bedankt dat je het taboe doorbreekt.’

Een ander prijst het model voor haar openheid en zegt dat ze dankzij haar meer zelfvertrouwen heeft gekregen.

Toch zijn er ook volgers die haar schaamteloze posts niet kunnen waarderen. ‘Prima dat je striae hebt en dat omarmt, maar waarom moet je dat zo laten zien?’, vraagt iemand zich af.
Ook zijn er vrouwen die het model herinneren aan het feit dat niet iedereen kinderen kan krijgen. Zo is één van de comments: ‘Ik heb (nog) geen kind en het zien van jouw video maakt me daar nog verdrietiger over. Jij bent misschien trots op je striae, maar ik heb niets om trots op te zijn.’
 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >