Deze bekende Nederlanders verwachten binnenkort een kindje

02.11.2021 18:55
Kimberley Klaver

Vluchtkoffer? Check. Babykamer? Check. Beschuit met muisjes? Check. Deze bekende stellen verwachten (zéér) binnenkort een baby.

We zetten ze voor je op een rij.

 

Bibi Breijman

Bibi en Waylon worden binnenkort ouders van hun tweede kindje. Dat maakten de twee in oktober bekend. De zwangerschap verloopt helaas allesbehalve makkelijk. Vanwege zwangerschapsbraken (hyperemesis gravidarum) werd Bibi onlangs opgenomen in het ziekenhuis. Het stel heeft al een dochter: Teddy (2). 

 

Caroline Mol

Caroline en 3Js-zanger Jan Dulles verwachten eind november hun derde kind. Op 19 december 2020 overleed hun drie maanden oude dochtertje Donna-Maria door een scheurtje in haar middenrif. In Kek Mama vertelt Caroline openhartig over deze moeilijke tijd. Het stel heeft al een zoon: James (3).

 

Kimberley Klaver

Gezinsuitbreiding voor Kek Mama-columnist Kimberley Klaver en haar verloofde Michel. Ruim twee jaar geleden beviel Kimberley van zoon Julius Laurens Alexander. En daar komt binnenkort dus een kleintje bij. Benieuwd hoe ze het moederschap ervaart? Je leest het in haar columns.

 

Birgit Schuurman

Birgit is momenteel hoogzwanger van een zoontje. Het is haar eerste kind met vriend Sander van Haarlem. De zangeres en actrice heeft al een zoon, Chico, uit haar huwelijk met regisseur Arne Toonen.

 

Lees ook
Babyuitzet-checklist: dít heb je allemaal nodig >

 

Eva Simons

‘Ik ben ZWANGER’, schrijft zangeres Eva Simons in september op Instagram. Ze is sinds 2019 samen met haar vriend Sebastiaan Zwarts. Het is haar eerste kind.

 

AnneMarie Keizer

Over niet al te lange tijd wordt het gezin van AnneMarie en Simon Keizer uitgebreid met een tweede kind. Het stel heeft al een dochter: Kiki (4).

 

Famke Louise

Ook zangeres Famke Louise is in verwachting van haar eerste kindje. Dat maakte ze in augustus wereldkundig met een Instagram-filmpje. Het nieuws kwam een dag nadat ze haar relatie met Denzel officieel bekendmaakte.

 

Joëlle Witschge

Joëlle verwacht samen met haar partner, voetballer Dave Bulthuis, een tweede kind. Door het Polycysteus Ovarium Syndroom (PCOS) was een zwangerschap niet vanzelfsprekend. In juni 2019 beviel ze van zoontje Rio.

 

Josh Veldhuizen

‘Alexis wordt een grote zus’, schrijft Josh Veldhuizen in juni bij een familiefoto. De modeontwerper zit momenteel in haar laatste trimester. In 2019 deed ze in Kek Mama een boekje open over het moederschap. 

 

Dyantha Brooks

Wie Expeditie Robinson kijkt, ziet Dyantha Brooks vooral ploeteren op een onbewoond eiland. Maar kort na de opnames raakte de Shownieuws-presentatrice zwanger van haar tweede kind. Samen met haar man Mick heeft ze al een zoon: Davis (4). 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram