De meest gelezen berichten in juni

28.06.2016 09:11
Meest gelezen berichten juni

Van Roos Schlikker over het Puriteintje tot aan een zesling en de babydochter van Dinand. Gemist? Niet erg, wij hebben een fijn lijstje voor je zodat je weer helemaal up-to-date bent.

1. Dinand Woesthoff vader geworden van een dochter

Hij kondigde het zelf al aan op Twitter, afgelopen week. Zijn dochter kwam eraan. En Dinand Woesthoff kreeg gelijk: vrijdag 24 juni werd ze geboren. Het meisje heeft de prachtige naam Leia Guusje gekregen. De tweede naam van het meisje verwijst naar Guusje Nederhorst. Dinand was met de actrice getrouwd, totdat zij in 2004 overleed aan de gevolgen van kanker. Dinand en zijn vrouw Lucy kondigden hun zwangerschap in januari aan. Dinand is al vader van de 12-jarige Dean, die hij met Guusje Nederhorst kreeg. Met Lucy kreeg hij zoons Jimmy (7) en Che (5).

2. Moeder deelt foto’s van zoon op de plek waar alligator uur later toesloeg

Hartverscheurend: dinsdag 14 juni ging het mis toen de 2-jarige Lane Graves aan het water stond te spelen bij Disney World. Hij werd door een alligator het water in getrokken en zijn lichaam werd pas uren later gevonden. De ouders van de peuter kregen allerlei verwijten naar hun hoofd geslingerd, omdat er een bordje met ‘niet zwemmen’ stond. Niet eerlijk, vindt Jennifer Venditti. Jennifer stond een uur voor het drama op exact dezelfde plek met haar zoontje en deelt haar foto’s nu met de rest van de wereld.

3. Kim Kötter trof babyzoon Muck bijna levenloos aan

Wat moeten Kim Kötter en Jaap Reesema zich rotgeschrokken zijn. Op 9 juni trof Kim babyzoon Muck bijna levenloos aan in zijn wiegje. Zondag 12 juni werd bekend dat hij een A.L.T.E. (apparent life-threatening event) had: een schijnbaar levensbedreigend incident.

4. Hartstikke lui en ik vind het heerlijk

Martine de Jong vlooit geen luizen, voedt niet op en laat haar zesjarige dochter gezellig koffie zetten. “Daar krijg je er zelfstandige kinderen van.”

5. Column Roos – Het puriteintje

“Je mag het natuurlijk niet zeggen, want als moeder hoor je alle leden van het kinderras enig, dolletjes en beresnoezig te vinden, maar ik ga hier eens eerlijk wezen: ik vind niet alle kinderen leuk.”

6. De zesling van de familie Mcghee: toen en nu

In 2010 werden Mia en Rozonno McGhee de trotse ouders van een zesling. Omdat ze die mijlpaal niet ongemerkt voorbij wilden laten gaan, lieten ze deze prachtige gezinsfoto maken. Het plaatje ging daarna de hele wereld over.