De dochter (3) van The Rock wil Aquaman op haar verjaardag en papa stelt níet teleur

03.06.2021 08:08

Sommige meisjes koesteren een diepe adoratie voor Elsa uit Frozen. Andere meisjes, zoals de dochter van ‘The Rock’ Dwayne Johnson, moeten daar niets van weten. Tiana wil maar één ding, of beter gezegd, iémand voor haar derde verjaardag: Aquaman. 

De actieheld zet zijn meisje op Instagram uitgebreid in het zonnetje. ‘Liefhebbend, zorgzaam, koppig en stoer (net als je moeder); geweldig om jouw vader zijn. Ik ben er altijd voor je’, schrijft The Rock. Nu het meisje in de smiezen heeft dat haar vader Maui vertolkt in de animatiefilm Moana, heeft ze maar één prangende vraag: ‘Papa, ken jij Aquaman?’

Wie is de coolste?

Diezelfde dag deelt Dwayne een video waarin hij met Tiana naar Jason Mamoa als Aquaman kijkt. Terwijl het meisje ademloos naar het scherm staart, vraagt hij haar wie van hen de coolste is: papa of AquaMan? Hij hoeft zijn vraag niet eens af te maken: The Rock delft het onderspit, haar waterheld is absoluut de coolste. 

 

Lees ook

Dwayne Johnson krijgt een manicure van zijn dochter

Iedere avond Aquaman

Het meisje ontbijt met een Aquaman-speeltje naast zich en kijkt maandenlang iédere dag naar de film. ‘Sommige gezinnen kijken tv tijdens het eten, wij kijken tijdens het avondeten naar AquaMan’, schrijft haar moeder Lauren Hashian. Natuurlijk moest Tiana voor haar verjaardag dus een AquaMan-thema met dito verjaardagstaart. Maar daar blijft het niet bij. 

Verjaardagsboodschap

Papa Dwayne zet zijn netwerk in en regelt dat het meisje een persoonlijke verjaardagsboodschap van Jason ‘Aquaman’ Momoa krijgt. Daarin laat hij weten dat hij het jammer vindt dat hij niet op haar verjaardag kan zijn, maar hij hoopt dat ze snel eens samen kunnen surfen of klimmen. Het meisje is – uiteraard – uitzinnig van vreugde. En als zijn dochter dat is, dan is The Rock dat natuurlijk ook. ‘Ik kan m’n vriend Jason niet genoeg bedanken voor het feit dat hij deze driejarige de beste verjaardag ooit gaf. Haar reactie is goud waard en dat is waar het om draait.’ 

 

Bron; Bored Panda

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >