Carolien Karthaus-Spoor deelt prachtige gezinsfoto

11.03.2020 23:32
bn'ers-krijgen-baby-in-2020

Carolien Karthaus-Spoor beviel begin dit jaar van zoon Elias. Samen met hem, haar oudste zoon Otis en man Jon stond ze voor de lens tijdens een intieme familieshoot. 

Het resultaat is prachtig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Otis weet nu al iets té goed hoe hij moet poseren voor de camera… Maar de momenten waarop hij niet poseert, zijn stiekem het leukst en dit heeft @marilynbartman zó goed vastgelegd. @jonkarthaus keek niet per se uit naar een family shoot, maar na een uurtje was het al gepiept en het eindresultaat vinden we echt prachtig! Enorme aanrader als je graag zo'n bijzonder familiemoment wilt vastleggen, maar niet van al te geposeerde en doordachte plaatjes houdt ? #familyportrait #familyoffour #boysmom

Een bericht gedeeld door Carolien Karthaus-Spoor (@carolienspoor) op

 

Lees ook

Een fotoshoot met je kinderen: zó gaat dat >

 

Door het moederschap heeft Carolien leren realtiveren, vertelde ze eerder in een interview met Kek Mama. “Als ik nu word afgewezen voor een rol, denk ik: nou ja, dan kan ik lekker bij Otis blijven. Terwijl ik daarvan vroeger echt van de leg kon zijn. Mijn hele welzijn draait nu om dat kleine mannetje. Als het goed gaat met Otis, gaat het goed met mij. Zelfs al poept­ie zichzelf en mij onder als we de deur uitgaan. Dan ben ik maar een kwartier te laat, het is niet anders.”

 

Meer Kek Mama? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >