Blake Lively over lichaam na de zwangerschap: ‘Ik voelde me onzeker’

31.01.2021 20:01
blake_lively

Blake Lively was extreem onzeker over haar lichaam na de bevalling van haar derde kind. Volgens de actrice kwam dit vooral doordat kledingmerken niet altijd grote maten verkopen.

Blake blikt in haar Instagram Stories terug op toen ze vorig jaar januari te gast was in de talkshow van Jimmy Fallon. De actrice, die drie maanden ervoor was bevallen, kon naar eigen zeggen geen goede outfit vinden omdat merken en winkels niets voor haar hadden. “Het is geen goede boodschap voor vrouwen wanneer hun lichamen niet passen in wat merken aanbieden”, schrijft Blake, die drie kinderen heeft met Ryan Reynolds.

 

Lees ook
Laura werd onzeker na zwangerschap: ‘Dit is niet het lichaam waar mijn man op is gevallen’ >

 

‘Een wonder’

Ze omschrijft het als vervreemdend en verwarrend. “Ik zou willen dat ik me net zo zelfverzekerd voelde als nu, een jaar later. Dat lichaam heeft me een baby gegeven en produceerde al het voedsel van die baby. Wat een prachtig wonder. Maar in plaats van dat ik me trots voelde, voelde ik me onzeker. Alleen maar omdat ik niet in kleren paste. Hoe suf is dat.”

Blake is daarom blij dat influencers enmodemerken oproepen een bredere selectie van maten aan te bieden. “We kunnen allemaal aan de merken waarvan we houden vragen om het beter te doen.”

 

Meer persoonlijke verhalen lezen? Volg Kek Mama op Facebook >