Birgit Schuurman reageert op kritiek zwangerschap: ‘Ik ben 60 als mijn kind 16 is, boeien’

02.07.2021 16:20
birgit_schuurman

Birgit Schuurman is zwanger van haar tweede kindje, dat maakte ze vorige week bekend. De felicitaties stroomden binnen, maar er is ook een handjevol mensen met kritiek.

Een paar mensen vinden de 44-jarige zangeres en actrice namelijk te oud voor een zwangerschap. Op haar verjaardag besluit Birgit te reageren. “Ik ben jarig…44… zie je er niet aan af hè? Oh ja, toch wel. De lachrimpels verraden het”, schrijft ze. “En ja, ik ben dan 60 als mijn kind 16 is, boeien!”

Negatievelingen

Het negatieve commentaar zit Birgit duidelijk dwars. “Zo, moest er ff uit. Naast alle super lieve reacties een paar chronisch negatievelingen. Weet dat ik daar beter niet op kan reageren, maar kon het toch niet laten”, aldus de actrice.

Nog steeds jong

Ze benadrukt: “Liefde is liefde. En je bent zo oud als je je voelt. You don’t stop playing cause you grow old, you grow old because you stop playing. En aangezien ik nog jaren aan het lego’en ben en verstoppertje aan het spelen denk ik dat het wel snor zit met moi.” Birgit heeft al een zoon uit een vorige relatie: Chico van twaalf.

Lees ook
Birgit Schuurman deelt fantastisch babynieuws >

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >