Angela Timisela: ‘Je kinderen loslaten is het moeilijkste wat er is’

17.06.2022 12:06
Angela Timisela

In Op het podium laten we om de week een influencer aan het woord over het moederschap. Dit keer spreken we Angela Timisela, moeder van Chloé en Chelsey.

Even voorstellen

  • Angela Timisela (32)
  • Relatie: woont samen met Estafano
  • Kinderen: Chloé (4) en Chelsey (2)
  • Instagram: @angelatimisela
  • Aantal volgers: 8.9oo

Je bent ‘momfluencer’, hoe is dat gelopen?

“Ik plaatste voor ik moeder werd al veel foto’s en video’s online. Ik werkte als danseres op evenementen en had genoeg leuks om te plaatsen. Toen ik mijn dochter Chloé kreeg wilde ik natuurlijk delen met de wereld hoe leuk zij was en nadat mijn tweede dochter Chelsey geboren was kreeg ik weer wat meer tijd voor mezelf om leuke content te maken.”

Krijgen Chloé en Chelsey mee dat ze veel online te zien zijn?

“Nog niet echt. Alhoewel Chloé me soms wel vragend aankijkt als we herkend worden op straat. Dan zeggen mensen: ‘hé, dat is Chloé’ en dan vraagt ze me wel hoe die mensen dat weten. Gelukkig vinden de meiden het allebei heel leuk om op de foto te gaan. Dat is niet voor alle kindjes weggelegd, dat besef ik me heel goed. Vooral Chelsey heeft veel geduld en kijk graag de hele dag foto’s en video’s van zichzelf, haha!”

Angela Timisela

Wat is een wijze les die je geleerd hebt dankzij je dochters?

“Dat het moederschap ook pittig kan zijn! Ik heb altijd een gemakkelijk leventje gehad: ik heb altijd alles zonder planning kunnen doen. Met die twee meiden erbij is dat heel anders. Dus ik heb vooral het time managen onder de knie gekregen. Je kunt als moeder niet meer zomaar lukraak op pad gaan, je moet goed vooruitkijken. Het is soms zwaar, maar ik heb het altijd met twee handen aangepakt.”

Waar worstel je soms mee als moeder?

“Loslaten! Dat is toch het moeilijkste wat er is. Ik kan me al zorgen maken over het feit dat ze straks alleen naar de speeltuin mogen of alleen op de fiets naar de middelbare moeten. Je hoort zulke gekke verhalen in het nieuws tegenwoordig. Toch hoort het erbij: je meest kostbare bezit loslaten en de wijde wereld in gooien. Dat vind ik heel spannend!”

Wat vind je zelf het leukst om te delen?

“Momenteel zit ik echt in een zoektocht om mezelf terug te vinden. Ik wil laten zien dat ik naast moeder ook nog gewoon Angela ben en dat dat heel goed te combineren is. Daarom laat ik zien hoe ik het doe met de opvoeding, werk en het huishouden. Ik merk dat ik op die content ook veel interactie krijg met mijn volgers. Mensen reageren ‘je straalt weer’ en dat geeft zo’n boost. Ik denk dat mijn verhaal voor veel mensen een inspiratiebron kan zijn.

Ik vind het ook heerlijk om te delen hoe die meiden verschillen: Chloé is het engeltje en Chelsey het bengeltje. Content met kinderen is altijd heel puur en echt, dat kan je niet naspelen of in scène zetten.”

Wil je nog meer mooie en herkenbare verhalen van mede-mama’s lezen? Neem nu een
abonnement en ontvang Kek Mama elke maand als eerst op jouw deurmat.