Amy Schumer vraagt fans om advies over IVF

10.01.2020 14:23
amy-schumer

Amy Schumer en haar man Chris gunnen hun zoon een broertje of zusje en daarom is de komiek onlangs gestart met IVF. Maar de behandeling valt haar zwaar en op Instagram vraagt ze haar volgers om advies.

‘Ik ben een week bezig met IVF en voel me erg emotioneel’, schrijft ze op haar Instagram. Daarbij heeft ze een foto geplaatst van haar buik, waarop een aantal blauwe plekken te zien zijn.

‘Als er iemand is die dit ook heeft meegemaakt en die haar ervaringen met mij wil delen, of die advies voor me heeft, hoor ik het graag.’

De komiek plaatste er zelfs haar telefoonnummer bij. Tot nu toe hebben al bijna 30.000 mensen op het bericht gereageerd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I’m a week into IVF and feeling really run down and emotional. If anyone went through it and if you have any advice or wouldn’t mind sharing your experience with me please do. My number is in my bio. We are freezing my eggs and figuring out what to do to give Gene a sibling. ❤️

Een bericht dat is gedeeld door @ amyschumer op

 

Lees ook:

Amy Schumer schrijft goudeerlijke post over haar eerste werkdag als moeder >

 

Eitjes ingevroren

Schumer vertelt in de post dat ze haar eitjes heeft laten invriezen en dat zij en haar man bekijken hoe ze een broertje of zusje kunnen krijgen voor zoon Gene. Hij kwam in mei 2019 ter wereld en twee weken later stond Amy alweer op de planken, waarop ze aardig wat kritiek kreeg.

 

Nog meer Kek Mama?

Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >