Amy Schumer openhartig over seksleven: ‘We plannen één keer per week een vrijpartij in’

27.08.2020 14:02
amy-schumer

Als er iemand openhartig is over het moederschap (en alle perikelen die daarbij horen), dan is Amy Schumer het wel. Zo vertelt ze in een podcast van radioplatform iHeartRadio eerlijk over haar seksleven na het krijgen van een kind.

Ondanks dat de comédienne de eerste weken na haar bevalling niet moest dénken aan seks, vind ze het nu wel belangrijk om een momentje in te plannen. En dat gaat dan, lekker zakelijk, met de agenda bij de hand. 

 

Lees ook
Amy Schumer geeft wens voor tweede kind op: ‘IVF was heel erg zwaar voor me’ >

 

‘Vaker doen’

“We zorgen voor die regelmaat omdat dat nu eenmaal moet”, zegt Amy. “Anders word je gewoon huisgenoten en is het raar als je wél seks hebt. We plannen het dus echt in en kijken wanneer het uitkomt. We zeggen dan: ‘Kom, morgen is een goeie dag’. En dan hebben we seks, vinden we het geweldig en zeggen we: ‘Dat zouden we vaker moeten doen’.” Maar komt het er dan ook vaker van? Daar is ze kort in. Nee. “Het blijft altijd bij één keer in de week.”

Bron: HLN

 

Of je ‘m nu aan iemand cadeau doet of ze voor jezelf koopt: deze goodiebag is hoe dan ook een succes. Bekijk de inhoud hier en bestel ‘m voor slechts € 39,95 i.p.v. € 272,89!