‘Als we naar een concert gaan, raak ik hem nooit kwijt – Marcel torent boven iedereen uit’

25.04.2019 12:56
verschillend stel portret Kelly

Dat hun man moslim is, achttien jaar ouder of een halve meter langer, het zal deze vrouwen worst wezen.

Kelly: “Marcel is 2,13 meter, ik 1,62. Lopen we op straat, dan zie je mensen fluisteren en wijzen. Sommigen maken zelfs foto’s. Snap ik wel, ik zou ook omkijken. Maar soms gaat het ver: dan nemen mensen stiekem selfies om Marcel op de foto te krijgen. Of krijg ik de vraag of het wel lukt in bed. Nou, in bed is het net zoals bij de rest van Nederland, er is niks raars aan.
 

Extra diep bad

Sinds een paar jaar wonen we in een nieuwbouwhuis. Bewust, want hier zijn de plafonds en deuren hoger. We hebben een extra diep bad zodat Marcel languit kan liggen. De wc is verhoogd – tijdens mijn zwangerschap moest ik een krukje gebruiken.
 

Lees ook
Mama is zus, papa is zo: deze ouders zijn heel verschillend >

 

Lengteverschil

We hebben geen last van ons lengteverschil, we zijn eraan gewend. Het heeft ook z’n voordelen. Als we naar een concert gaan, raak ik hem nooit kwijt – Marcel torent boven iedereen uit. En hij mag de drankjes halen. Niemand die hem over het hoofd ziet.
 

Lange benen

Ik moest even slikken toen ik zwanger was van Jessie en de dokters zeiden dat ze heel lange benen had. We waren benieuwd hoe groot de kinderen zouden worden. Lucy heeft een normale lengte, maar Jessie is langer dan gemiddeld. Ik hoop eerlijk gezegd niet dat zij twee meter wordt, dat lijkt me niet fijn voor een meisje. Nou ja, voorlopig zit ze netjes bovenaan de curve. We zien wel.”
 

Kelly Aarts (35) is getrouwd met Marcel, moeder van Jessie (7) en Lucy (5) en is eigenaresse van Mini & More outlet kinderkleding.
 

De hele portrettenserie staat in Kek Mama 03-2019.

 

 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >