Actrice Megan Fox komt op voor zoon: ‘Scheld hem niet uit omdat hij een jurk draagt’

28.10.2019 10:11
Megan Fox

Megan Fox staat erom bekend dat ze geen blad voor haar mond neemt. Toch reageert de actrice zelden wanneer ze weer eens ge-mom-shamed wordt. Behalve nu, omdat haar zoon toevallig een jurk draagt.

Ze stuurde hem nota bene naar een liberale school, post ze op Instagram. “En nog krijg ik reacties als: ‘Jongens horen geen jurken te dragen’ of ‘Roze is niet voor jongens’.”

Megan, onder andere bekend van haar rol in Transformers, heeft drie zonen: Noah (6), Bodhi (5), en Journey (3). In 2017 postte ze al een foto van haar kinderen, waarop zoon Noah te zien is in een Frozen-jurk:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Megan Fox (@meganfox) op

 

Ninja Turtles

Je snapt: internet vond daar wat van. Het regende negatieve reacties. ‘Geef je kind gewoon een Ninja Turtles-pak’, zei de een. ‘Je zoon een Assepoester-jurk laten dragen is alleen maar verwarrend voor hem’, reageerde een ander. Dus toen de paparazzi Noah ook nog eens in diezelfde jurk door Los Angeles zagen wandelen, ging men helemaal los: ‘Hé Megan, je kunt ook gewoon tegen je kinderen zeggen dat iets niet mag.’ Gelukkig waren er ook positieve reacties: ‘Hallo, het is niet dat hij rokend en drinkend over straat gaat. Mijn nichtje draagt Ninja Turtle-pakken, maakt haar dat dan ook een slechte moeder?’

Niet dat die steun hielp. Toen Megan onderstaande foto plaatste, hadden haar jongens weer te lang haar:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Babes

Een bericht gedeeld door Megan Fox (@meganfox) op

 

Zelfverzekerd

Tijdens een optreden in een Amerikaanse tv-show, was Megan er klaar mee. “Ja, Noah is heel creatief. Hij houdt van mode en ontwerpt, en vindt het leuk om zichzelf mooi aan te kleden. Soms is dat in een jurk, ja. Hij is zes.” Ze leert hem zelfverzekerd te zijn, zei ze. “Dus zegt hij nu: de jongens lachten wel toen ik op school kwam, maar ik zei gewoon: ‘Hé, ik hou gewoon heel erg van jurken’.”

Haar man, Brian Austin Green (bekend van Beverly Hills 90210), steunt hun zoon overigens net zo goed. “Als hij wil dragen wat hij draagt, so be it”, zegt hij. “Hij doet er niemand kwaad mee.”

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >