In samenwerking met Kek Mama

7x de leukste verlichting in en om het huis

27.10.2017 14:37

Is de sfeer in je huis ver te zoeken, dan doet een lamp wonderen. Bekijk dit lijstje en je weet zeker dat je er gezellig bij zit deze donkere dagen.

Mama, mag er een lichtje aan?

Tuurlijk schat. Omdat er een LED-lampje in deze appel zit wordt de lamp nooit heet en kan hij veilig gebruikt worden. Ook verkrijgbaar in een wolkje, ster, spook, melkfles, koekje of ijslolly.

 

Geen gehannes

Nooit meer gepiel met schroeven en haken, gewoon hup, op de grond ermee, stekker in het stopcontact en klaar ben je. De vloerlamp is te koop in de kleuren zwart en groen – net wat je wilt.

 

Net zo sfeervol

Als je geen ruimte hebt voor een openhaard in huis, dan zet je er gewoon een op tafel: tien keer zo makkelijk, net zo sfeervol. Ben je het ding zat? Dan leg je ‘m op zolder of je zet ‘m in de tuin. Wel even oppassen dat je kind er niet bij kan. 

 

Je eigen abc’tje

Een lieve boodschap of de naam van je kind: met deze letterbox kun je alle kanten op. Leuk in de kinderkamer, maar ook gezellig in de woonkamer.

 

Het hele jaar te gebruiken

Een beetje kerstig, maar niet te. Zo kan dit snoer (ook verkrijgbaar in zilver) net zo goed de rest van het jaar gebruikt worden. Draai ‘m om een mooie vaas, hang om een spiegel en je creëert gelijk een lekker sfeertje in huis.

 

Jij bent zeker van de melkboer?

Wat je zoal met melkflessen kunt doen? Je ziet het: een prachtlamp in elkaar zetten. Je kunt natuurlijk alle flessen van de melkboer verzamelen en zelf aan het knutselen gaan, maar wij zeggen: bespaar je de moeite.

 

Alsof je in China bent

Of je dit Chinese lichtsnoer nu op het balkon, boven de eettafel of in de kinderkamer hangt, het staat altijd vrolijk. Ideaal tijdens een tuinfeest en in de winter voor een verjaardag.

 

De website van het grootste en meest veelzijdige woonmerk van Nederland – vtwonen.nl – is een unieke one stop shop voor woonproducten, inspiratie en praktische informatie. Tot en met 8 november shop je hier heel veel verlichting (o.a. alle bovenstaande items) met 20% korting. Wees er snel bij, want op = op!